Kokkekamp i Trondheim

Ung restaurant 2015 på flere utvalgte hoteller og restauranter i Trondheim.

Lenke til OI.

Ung restaurant er en "kokkekamp" mellom 10 av Trondheims beste restauranter og 6 stk. 10 . Klassinger fra 10 ulike ungdomsskoler. Onsdag 30 september 2015 er tredje gangen vi arrangerer dette. Ungdommene skal lage en tre retters meny og dekker bord til rundt 20 gjester. Gjestene er 12 foreldre, rektor, rådgiver og mat- og helsefaglærer fra skolen til elevene. I tillegg kommer det en utdanningspolitikker og noen andre gjester fra våre sponsorer.
 

Vinnerne i 2014, Hommelvik Ungdomsskole  

Vinnerne i 2014, Hommelvik Ungdomsskole
 

Vinnerne får en gavesjekk til skolen sin fra IKEA, på kr. 8000,- som skal gå til innkjøp av kjøkkenutstyr til skolekjøkkenet. I tillegg får hver enkelt en kokkejakke med navn fra Sportex, samt en Japansk kokkekniv fra Culina i Trondheim. Alle deltagere får diplom, et forstykke og en pose med lokaleråvarer.

Premieutdelingen skjer på Radisson Blu Royal Garden Hotell kl. 19:00, onsdag 30.09.15.