• Byåsen videregående (map)

I fire dager skal alle 10. klasse elever i Trondheim, Klæbu og Malvik kommune orienteres om de ulike programområdet som finnes. Vi skal orientere og fortelle om de fantastiske mulighetene Restaurant- og Matfag har å tilby.

IMG_9595.JPG

Spørsmål til arbeidshefte innenfor restaurant- og matfag

1.       Hvilke 12 yrker finnes innenfor restaurant- og matfag?

2.       Velg 2 av yrkene og finn ut hva det innebærer å jobbe innenfor disse.

3.       Finn ulike karrieremuligheter etter endt fagutdanning innenfor hvert av de 2 yrkene.

4.       Ønsker du mer informasjon om restaurant- og matfagene, registrer deg under linken           «karrieredagene 2017». Alle som registrerer seg er med på trekningen av flotte                    premier sammen med de som deltar på konkurransen under karrieredagene.

           

Etterarbeid:

5.       Ta for deg de 10 andre yrkene og finn ut hva det innebærer å jobbe innenfor disse.

6.       Finn ulike karrieremuligheter etter endt fagutdanning innenfor hvert av de 10                       yrkene.

7.       Ved å bruke hjemmesiden www.skaffdegenfremtid.no til restaurant- og matfag kan            du orientere deg om de ulike valgene. Gå inn på på hjemmesiden sammen med dine            foreldre/foresatte eller andre som er interessert i din fremtid.Søk informasjon                      som dere kan bruke i diskusjonen rundt det å ta et fremtidig yrkesvalg.