De seks vinnerne fra Hoeggen ungdomsskole sammen restaurant Søstrene Karlsens kjøkkensjefer Christopher Davidsen, Trond Åm og oldermann i Trondheim kokkenes mesterlaug Kyrre Dybdal.  

De seks vinnerne fra Hoeggen ungdomsskole sammen restaurant Søstrene Karlsens kjøkkensjefer Christopher Davidsen, Trond Åm og oldermann i Trondheim kokkenes mesterlaug Kyrre Dybdal.
 

"Ung restaurant" er et rekruteringsarrangement hvor ungdomsskoleelever fra 10 skoler  får prøve seg som kokker og servitører på 10  av Trondheims fineste restauranter. Målsetningen er å få flere 10. trinnelever til å søke Restaurant- og matfag. Det var Hoeggen skole som vant konkurransen høsten 2015. I dag var det premieoverrekkelse på skolen.

Vinnerlaget fikk hver sin kokkejakke med brodert navn fra Sportex og en MAC, japansk kokkekniv som Culina Trondheim sponset. IKEA delte ut en gavesjekk til skolen for innkjøp av kjøkkenutstyr på kr. 8000,-

Søstrene Karlsen, som inviterte ungdommene til sin restaurant på konkurransedagen, var også representert ved kjøkkensjefene Trond Åm og Christopher Davidsen. Christopher er vinneren av Årets kokk i Norge og skal representere Norge i Bocuse dòr Europa.

 

Takk til Hoeggen ungdomsskole som stilte med hele 10. trinn og lokaler under premieutdlingen

Lykke til med yrkesvalget og videre karriere til alle 10. trinns elever.

Comment