Mitt første blogg innlegg

Det er med skrekkblandet fryd jeg skriver mitt første blogginnlegg. Å prøve å kommunisere med unge og foresatte som tenker på utdanning innenfor restaurant- og matfag på samme plattform føler jeg er spennende og utfordrende.

Restaurant- og matfags nye hjemmeside, www.skaffdegenfremtid.no og blogg har jeg store forventinger til. Jeg tenker da på hvordan vi skal nå ut til potensielle elever som har interesse og lyst til å jobbe med mat, drikke, service og reislivsopplevelser i Sør-Trøndelag. I tillegg tenker jeg på de foresatte som ønsker det beste for sine barn, for det gjør vi jo alle. Her ønsker vi å samle alt som dere lurer på i forbindelse med våre fag, restaurant- og matfagene. Vi ønsker å være et attraktiv og interessant utdanningsprogram, som fører frem til hele 12 ulike yrker/fagbrev.

Geir-Rune Larsen  sammen med vinnerlaget fra Strinda videregående skole i Tine cupen 2015  

Geir-Rune Larsen sammen med vinnerlaget fra Strinda videregående skole i Tine cupen 2015
 

Hva vi gjør

På hjemmesiden vår vil du under informasjon/aktiviteter se de ulike aktivitetene vi gjør gjennom året for å vise frem våre fantastiske fag, kanskje finner du noe som du har lyst til å være med på?

Vi som jobber på de videregående skolene innenfor restaurant- og matfag har svært god kontakt med bedriftene og opplæringskontorene i fylket vårt, og landet for øvrig. Dette gjør at vi har god oversikt over hva som skjer, og hvor det finnes lærlingplasser. I de fleste av våre fag står det pr. i dag ledige lærlingplasser, bedriftene står klar for å ta i mot deg.

Vi er stolt av verdiheftet vårt

Restaurant- og matfag bransjene i Sør-Trøndelag har sammen laget et verdihefte «Våre verdier»(lenke). I dette heftet har vi samlet det vi ønsker å stå for, et sett av verdier som vi mener skal utgjøre forskjellen – forskjellen som skal til for at du forhåpentligvis velger vårt utdanningsprogram.

Velkommen som elev, lærling og fagarbeider i restaurant- og matfag!

Geir-Rune Larsen
Avdelingsleder restaurant- og matfag, Strinda VGS

1 Comment