Hei alle 10. klassinger!

Har du interesse og lyst til å jobbe med verdens viktigste råvarer, mat og drikke?

Da skal du søke VG1 restaurant- og matfag!

Det nærmer seg søking til videregående utdanning, nå er nettstedet VIGO åpent for søking. https://www.vigo.no/vigo/servlet/vigo

Verden sett under ett mangler mat, da er det viktig at vi har kompetente fagfolk som kan behandle råvarene på en respektfull måte.

Verden sett under ett mangler mat, da er det viktig at vi har kompetente fagfolk som kan behandle råvarene på en respektfull måte.

"Alle" har en mening om mat og drikke, men henvender seg til faglærte utøvere når de står fast eller skal ha noe spesielt. Det er en grunn for at det finnes fagbrev, de som har det innehar den høyeste kompetansen innenfor sitt fagområde! 

"Alle" har en mening om mat og drikke, men henvender seg til faglærte utøvere når de står fast eller skal ha noe spesielt. Det er en grunn for at det finnes fagbrev, de som har det innehar den høyeste kompetansen innenfor sitt fagområde! 

Restaurant- og matfag og yrkesfag er en smart vei for en karriere i yrkeslivet, med praktisk tilnærming hvor du får lønn under utdanning. I tillegg får du praktiske kunnskaper som du kan bygge en videre karriere på.  Lykke til med ditt valg - Restaurant- og matfag!  

Restaurant- og matfag og yrkesfag er en smart vei for en karriere i yrkeslivet, med praktisk tilnærming hvor du får lønn under utdanning. I tillegg får du praktiske kunnskaper som du kan bygge en videre karriere på.

Lykke til med ditt valg - Restaurant- og matfag!
 


 

Comment