Idag til og med torsdag arrangeres det karrieredager for ca 2400 10.klassinger i Sør-Trøndelag.

Avdelingslederne ved utdanningsprogrammet Restaurant og Matfag skal orientere elevene om sine fag mandag - tirsdag på Strinda vgs. og onsdag - torsdag på Byåsen vgs.

Dagene er lagt opp slik at elevene får se en bildeserie/film med ulike aktiviteter dem kommer innom ved skolene i løpet av skoleåret. De skal få en liten innføring de 12 fag/svennebrevene RM fører til, av våre flinke lærlinger/elever.

I den siste delen presenterer opplæringskontorene OKHRT og OKMS,  heftet "Våre verdier" for elevene og hjemmesiden du leser nå: www.skaffdegenfremtid.no som er en rekrutterings og informasjonsside for elever og foresatte.

I anledningen av karrieredagene vil det være mulighet for elevene ved 10.trinn å delta på en konkurranse på denne hjemmesiden. Her har de muligheten til å vinne flotte premier fra våre samarbeidspartnere Grilstad, TINE, MENY, Nidar og Kvilhaugen Gård.

IMG_9595.JPG
image.jpg

For mer informasjon se: 

 https://www.stfk.no/karrieredagene

Comment