For sjuende året på rad er Strinda videregående skole avdeling for restaurant- og matfag ut hos våre samarbeidspartnere i ungdomsskolene i Trondheim. Som alltid er det en stor glede for oss å få lov til å komme på besøk til skolene.

 9. klassingene viste stor interesse for å lage lammepølse fra grunnen av.

9. klassingene viste stor interesse for å lage lammepølse fra grunnen av.

"Vi dekker til fest" er er rekruttering og omdømme konsept som veldig mange fylker og skoler bruker rundt omkring i Norge i dag, for å vise frem våre fantastiske yrker.

 Her bakes det bryte brød med Jarlsberg og sesamfrø, som skal serveres til lunsjen.

Her bakes det bryte brød med Jarlsberg og sesamfrø, som skal serveres til lunsjen.

Når vi er ute i ungdomsskolen har de videregående skolen med seg 5 elever som er lærere for ungdomsskoleelevene. I tillegg er det med faglige ledere, instruktører eller lærlinger fra bedrift som forteller ungdomsskoleeelvene hva som skjer i en bedrift.

 Her forberedes grillet laks med laksetartar og snøfriskkrem...

Her forberedes grillet laks med laksetartar og snøfriskkrem...

 her er forretten,en lefse trio i ferd med å lages. en lefse med laks en med spekeskinke og en med Jarlsbergost.

her er forretten,en lefse trio i ferd med å lages. en lefse med laks en med spekeskinke og en med Jarlsbergost.

 Her forberedes  oppdekkingen med serviettbretting..

Her forberedes  oppdekkingen med serviettbretting..

 Et utvalge av de seks rettene som lages fra bunnen av og serveres.

Et utvalge av de seks rettene som lages fra bunnen av og serveres.

Vi forteller litt om våre 12 fag og hvilke muligheter som finnes før, under og etter utdanning. I tillegg inviterer vi rektor, rådgiver og andre lærer til en smakebit. Takk for at vi fikk komme i år også, gleder oss til neste år:-)

Comment