Velkommen av havet er et samarbeidsprosjekt med den kulturelle skolesekken, biolog og forfatter av boken Velkommen av havet Kari H. Andersen. Reiselivsklassen på  Thora Strom  vgs. restaurant- og matfag elever på . og Strinda vgs. er så heldige å få ta del i dette flotte og lærerike undervisngsopplegget.

 Kari H. Andersen og ferskvaresjef på Meny Solsiden Ståle Sandvik

Kari H. Andersen og ferskvaresjef på Meny Solsiden Ståle Sandvik

For oss som driver med utdanning av fremtidens fagfolk er det viktig at de unge kjenner til våre lokale arter, hva de lever av, hvor finnes de og hvordan fanges de?

 Krabbe på toast med korander og chilli

Krabbe på toast med korander og chilli

 Reiselivsklassen fra Thora Storm vgs. og restaurant- og matfagklassene fra Strinda vgs.

Reiselivsklassen fra Thora Storm vgs. og restaurant- og matfagklassene fra Strinda vgs.

 Kart over Midt-Norge hvor de ulike lokale artene vokser.

Kart over Midt-Norge hvor de ulike lokale artene vokser.

 Brandad på klippfisk,MM det var godt ja :-) 

Brandad på klippfisk,MM det var godt ja :-) 

Elevene får følge de ulike artene fra settefiskanlegg, til oppdretter og fisker. I tillegg får de lage mat med lokle råvarer sammen med kokker fra Strandbaren på Stokkøya

Comment