Alle VG1 restaurant- og matfagklassene i sør delen av Trøndelag hadde felles karrieredag på Strinda videregående skole 16.01.18.

6D831C00-1EDB-4183-B9D6-47294198272D.JPG

Ferskvaresjef Ståle Sandvik fra meny Solsiden

A4634F5B-77E7-4CAC-94B4-AAD4453A75C0.JPG

En lydhør forsamling

A475D68F-4853-4C76-99AA-08BE88853343.JPG

Restaurantsjef på Fagn, Stian B.Olsen fortalte om de fantastiske mulighetene man har hvis du bli servitør😉 

F79EC554-92A8-4C6B-9D3E-2FBBDDBB9B48.JPG

Avdelingsleder på Nidar, Johnny Aker Hansen fortalte om hva som kreves og hvilken teknologi de måtte ha kunnskaper om. 

678FDEDF-88F7-4B94-96EC-F290B2D80EEF.JPG

Kristian Taxt fra Nortura, fortalte om alle mulighetene man har innenfor kjøttfagene. 

83F10184-49F2-4838-9AF0-A1F1B4EDB82F.JPG

Bakerhusets Marthe Klungerbo snakket om kreativiteten og mulighetene man har hvis du bli konditor🎂 

D3E6AEA1-F831-44DB-ABEF-D851558BF0F4.JPG

Kokk og daglig leder på Emilies Eld, pratet om hva som skal til for å bli en dyktig kokk. «Vi har det mest morro på jobben» sier Vidar😃👍 

  

 


3A7CCC8A-876C-4B3E-8B61-C078350D8C4E.JPG

Comment