Viewing entries in
Kokk

Comment

Gratulerer til Hoeggen ungdomsskole og Søstrene Karlsen

Takk til alle restaurantene og ungdomsskolene som deltok under Ung Restaurant 2015

Sostrene_93A1186.jpg

Takk til alle ungdomsskolene og restaurantene som var med på kokkekampen ,og takk til alle bidragsytere og samarbeidspartnere som bidro. Uten dere hadde ikke dette vært mulig.  Rundt 200 stk. elever, foreldre, lærere og andre var tilstede i bankettsalen på Radisson Royal Garden Hotell og overvar premieutdelingen onsdag30 september. Vinnerlaget ble Hoeggen Ungdomsskole. For en magisk stemning!

Hoveddommerne og Oldermennene i Trondheim Kokkenes Mesterlaug Kyrre Dybdal og Nord-Trøndelag kokkenes Mesterlaug Kenneth Hynne kunne fortelle at nivået blant presentasjonene var på et høyt nivå i forhold til deltagernes alder og erfaring.

WL-W_photo_Ung_Rest_Sep_2015_93A1000.jpg

Dette lover godt for rekrutteringen til en bransje som så sårt trenger fagfolk i alle deler av virksomhetene.

Comment

Comment

Trodde du dyktige kokker bare jobber på kveldstid?

Mange tror at å velge restaurant- og matfag kun innebærer å jobbe kvelder og helger

Dette er en feilaktig oppfatning, noe den årlige kåringen av Norges beste frokost er et synlig bevis på.

Meieri_8009[1].jpg

For 10. året på rad gikk Scandic Nidelven (tidl. Rica Nidelven) av med den gjeveste prisen, Norges beste frokost 2015, og vant foran mange andre, gode kandidater.

Like hyggelig er at Britannia Hotel gikk av med 3. plass i samme konkurranse.

britannia-hotel-fasade-1[1].jpg

Vi gratulerer alle de dyktige kokkene og servitørene!

Comment