vi gir deg muligheten i Restaurant og matfag!

Uansett hvilke ambisjoner du har for fremtiden, vil en utdannelse i restaurant og matfag gi deg muligheter få, om noen, andre fag kan gi.

Med hele 48 000 ansatte er matindustrien Norges nest største industri og er stadig i vekst. Matindustrien er mangfoldig og det finnes mange spennende bransjer innenfor matindustrien. Bransjene varierer fra kjøtt, fisk, meieri, frukt og grønt, til kornvarer, bakervare, drikkevare, sjokolade, is og andre søte fristelser og næringsmidler. I tillegg er det en fremtidsrettet industri med spennende teknologi som er plassert rundt i hele landet.

Jobbe med mennesker eller ikke? Akkurat som skuespillere på et teater, er det servitøren eller resepsjonisten som jobber på scenen, ute blant publikum. Kokker på hotell eller i en restaurant kan både jobbe bak og på scenen. De er mange læreplasser som venter for den motoverte eleven.

siste fra bloggen vår